Düzceli Tiyatro Sanatçısı Nurullah Çelebi, Cem Yılmaz ile birlikte oynadığı Galatasaray Türk Telekom Arena reklamının ardından şimdi de Türk Telekom Alt Yapı reklamında Nuri Karakteriyle rol aldı. Giderek yıldızı parlayan ve bir çok dizide de rol alan Çelebi Galatasaray Türk Telekom Arena reklamında olduğu gibi yine Cem Yılmaz ile aynı reklamda rol aldı. Çelebi bu kez reklamda daha fazla replik yaparak ön plana çıkmayı başardı.

3 dakika 11 saniye süren reklamda Cem Yılmaz, daha önce Galatasaray Türk Telekom Arena reklam filmindeki gibi Taşkın karakteriyle seyirci karşısına çıktı.. Şirket yöneticileriyle masaya oturan ve Avrupa’da satın alınan dev fiberoptik alt yapı çalışmalarını denetleme görevi verilen Taşkın, “Neden bu reklamda Cem Yılmaz oynamıyor?” diye soruyor.

Telekom yöneticileri de “Taşkın bey Edirne’den çıktıktan sonra kim tanır Cem Yılmaz’ı? Bu yüzden ekibinizle sistemi kontrol etmenizi ve açılışını yapmanızı rica ediyoruz” diyor. Ekibi arasında görev dağılımı yapan, hepsini farklı bir ülkeye gönderden Yılmaz, sualtına iniyor, ardından da işi savsakladığını öğrendiği ekibinin peşinden Alpler’e gidiyor. Orada 80’li yılların ünlü çizgi film karakteri Heidi ile karşılaşan Taşkın, ilk görüşte aşk yaşıyor ve Heidi’ye “Yıllarca hikâyelerinizle büyüdük, şimdi hizmetinizdeyiz. Peter vardı, ne oldu, görüşüyor musun?” diye soruyor. Heidi’nin internet sayesinde Peter’le görüştüğünü öğrenince bozulan Taşkın, daha sonra sistemin açılışını yapıyor. Bu sırada Taşkın “Başkan sen de Heidi’nin telefonu var mı?” diyerek Avrupalı başkandan Heidi’nin telefonunu istiyor. Başkan şaşırarak “What?” diye sorunca Taşkın, “Telephone of Heidi” cevabını veriyor.

Reklamda Çelebiye ihraç fazlası espiri yapma diye de kızan Yılmaz, Alplerde de çelebiye işi savsakladıkları için de kızıyor.

Haber; Ü. ÇETİN