17 Aralık operasyonunun ardından hükümet çevrelerinden "komplo" ve "kumpas" iddiaları yükselmeye devam ediyor. Cumayeri'nde partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 17 Aralık Operasyonu'na ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Cumayeri İlçe Kadın Kolları tarafından birlik ve beraberlik toplantısı düzenlendi. Cumayeri Rafting Tesisleri'nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Milletvekilleri Fevai Arslan, Osman Çakır, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal, Cumayeri ilçe Başkanı Musa Birdal, Cumayeri İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özdemir, Belediye Başkan Aday adayları ile çok sayıda AK Partili kadın da katıldı.

 

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 30 Mart seçimlerinin önemine değindi ve “30 Mart'ta biz sadece Cumayeri Belediye Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağını belirlemeyeceğiz; biz bu seçimde Türkiye'nin de bir bakıma geleceğini oylamış olacağız.” dedi.

 

Kendi istediğimiz gibi yaşıyoruz

 

Düzce Milletvekili Osman Çakır'ın “Türkiye’nin gidişatını değiştirme istiyorlar” dediği cemaate Kaşıkoğlu'nda da eleştiri geldi.

 

Türkiye üzerine oyunlar oynandığını savunan Kaşıkoğlu, ''Recep Tayyip Erdoğan'sız bir AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye istiyorlar. Kendi getirdikleri para sayma makinelerini orada bulmuş gibi gösteriyorlar. Sahte ve uydurma belgelerle yolsuzluk yapıldığını iddia ediyorlar. 11 yıldır adeta büyük bir kurtuluş savaşı veren ülkemizin bir adım öne gütmesini istemiyorlar. Çünkü Türkiye artık dünyanın gözbebeği bir ülkesi. Türkiye artık Afrika'da, Türkiye artık Asya'da. Türkiye bir çok ülkenin umudu konumunda. Türkiye artık kendi uçağını kendi tankını üretiyor. Artık kimse hastanelerde rehin kalmıyor. Dar gelirlilerimiz de bu ülkede ev sahibi olabiliyor. Özürlülerimiz zincirlere bağlanmıyor. Askerlerimiz şehit olmuyor. Biz artık birilerinin istediği gibi değil kendi istediğimiz gibi yaşıyoruz. Bu durum da birilerini rahatsız ediyor ve bu nedenle ülkenin başında 11 yıldır gece gündüz çalışan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı istemiyorlar.” dedi.

 

Bizde, baş örtülüler terörist muamelesi görmez

 

Partililerden sonra halka da seslenen İl Başkanı Kaşıkoğlu, “Buradan sesleniyorum. Sandığa gittiğinizde oyunuzu atarken sadece belediye başkanını belirlediğinizi düşünmeyin. Ülkenin yangın yerine dönüşmesini istemiyorsak, başı örtülü kızlarımızın terörist muamelesi görmesini istemiyorsak, şehit cenazeleri görmek istemiyorsak, oyunuzu ona göre atın.'' şeklinde konuştu.

Haber; C.ÜSTÜNER