İstanbul'da yaşanan menfur terör olayı nedeniyle polislerin şehit olmasının ardından Düzce emniyetindeki polislere moral ziyareti gerçekleştiriliyor. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyeleri ile Düzce Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalan öğrenciler bugün, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bekir Daşdan ile çevik kuvvette görevli polisleri ziyaret ettiler. Kadın kolları üyeleri ve öğrenciler polislere hem başsağlığı, hem de görevlerinde başarılar dilediler.

İstanbul Beşiktaş’ta emniyet mensuplarına karşı yapılan hain terör saldırısını ve Türk Polisi’nin yanında olduklarını göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette AK partili kadınlar kendi elleriyle yaptıkları ev yemeklerinden ikram etti. Kız öğrenci yurdu öğrencileri çevik kuvvet polislerine çiçek verirken “Polisimin Yanındayım” yazılı pankartla onların yanında olduklarını vurgulayarak moral verdi.

Ziyarete sonradan katılan Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’i de makamında ziyaret eden AK Parti Düzce Kadın Kolları ve Kredi Yurtlar Kurumu idarecileri ve öğrencileri Deniz’e baş sağlığı dileyerek yanında olduklarını belirttiler.

Ziyarette birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilirken öğrencilerle teker teker tokalaşan Deniz, “Bu birlik ve bütünlüğümüz varken bizi kimse bölemez” dedi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.