Artvin’in Şavşat ilçesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve heyetini taşıyan konvoya yapılan ve  1 jandarma erinin şehit, 2 askerin de yaralandığı hain saldırıya lanet yağdı.

“CHP camiasına geçmiş olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı Ümit Yılmaz, yayımladığı kınama mesajında saldırıyı şiddetle kınadı. Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Artvin’de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve heyetini taşıyan konvoya yapılan terörist saldırıyı şiddetle kınıyor, milletimize ve  tüm CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı iki askerimize de acil şifalar dileriz.”

“Alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum”

Düzce Barosu Başkanı Ali Dilber de sosyal medya hesabından yayımladığı kınama mesajında, “Şavşat'ta hain teröristlerin CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile beraberindeki heyete ve konvoyun güvenliğini sağlayan askerlerimize yönelik alçakça saldırısını şiddetle kınıyorum. Hain saldırıda şehit düşen mehmetçiğimize Allahü tealadan Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere geçmiş olsun.” ifadelerine yer verdi.

Haber; C. ÜSTÜNER