Öncü Televizyonu'nun 26. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama ziyaretleri devam ediyor. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, CHP Merkez İlçe Yönetimi ile Krempark AVM yetkilileri bizzat yaptıkları ziyaretlerle Öncü TV'nin yeni yaşını kutladı.Camikebir Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Sokak üzerinde bulunan Öncü Medya Plaza'da Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner tarafından ağırlanan konuklar, çeyrek asrı aşkın süredir toplumun doğru ve tarafsız biçimde haber almasına katkı sağlayan Öncü Televizyonu'nun kuruluş yıldönümünü kutlarken, tüm çalışanlarla başarılar diledi.

"CHP eski İl Başkanı Ahmet Ölmez de muhtemelen aday olacak"

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Can Koyuncu, Öncü mikrofonuna yaptığı açıklamada, yarın gerçekleşecek partisinin il kongresi ile ilgili sürpriz açıklamalarda bulundu.

Koyuncu, şöyle konuştu: "Öncü TV'nin kuruluş yıldönümünde burada olmaktan çok mutlu olduk. Yeni yaşınızda çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. CHP il kongresi için 3 adayımız var. Bunlar; Ali Haydar Yılmaz, Haluk Kadri Demir ve Özcan Dağıstanlı. Yarın bu sayı 4 olabilir. CHP eski İl Başkanı Ahmet Ölmez de muhtemelen bu isimlere dahil olacak. Bu henüz kesinleşmedi. Yarın süreç içinde belli olacak. Bol adaylı ve heyecanlı bir seçime gidiyoruz. Biz merkez ilçe olarak yönetimde gençleştik, aynı şekilde üst yönetimin de aktir ve genç bir listeden oluşması taraftarıyız."

Sohbet havasında geçen ziyaretlerin sonunda Öncü Medya yönetimi de yeni yaşında kendilerini yalnız bırakmayan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, CHP Merkez İlçe Yönetimi ile Krempark AVM yetkililerine teşekkür ederek, Düzce’nin menfaatleri doğrultusunda yayın hayatında 27. yıla girmenin kıvancını yaşadıklarını belirtti.