Ankara Güvenpark’tan İstanbul Maltepe’ye adalet için yürüyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez Türkiye’yi gezme kararı almasıyla beraber ilk durağını Düzce olarak belirledi. 10 Ağustos (yarın) Düzce’ye gelecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun programı da belli oldu.

Kendisine eşlik edecek olan CHP’li vekiller ve CHP İl Başkalığı yöneticileri liderlerini Kaynaşlı Gişeleri’nde karşılayacak. Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile evinde istirahat eden CHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Mehmet Çakal’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti gerçekleştirecek olan Kılıçdaroğlu burada basın mensupları ile de bir araya gelecek.

Kaynaşlı programını bitirmesinin ardından şehir merkezine gelecek olan Kılıçdaroğlu burada bir esnaf lokantasında yemek yiyecek. Yemek sonrası D-100 Karayolu üzerinde bulunan bir otelde bir grup akil insanla görüşme yapacak olan Kılıçdaroğlu’nun bu görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşecek.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17:00’da Uğurlu Köyü’nü ziyaret edecek ardından saat 18:00’da Esma Hanım Köyü’nde doğudan gelen mevsimlik fındık işçileri ve üreticileri ile bir araya gelerek fındık sorunları üzerine görüşme yapacak. Saat 19:00’da köylülere hitap edecek olan Kılıçdaroğlu, misafir edildiği bir evde yemek yiyecek.

Haber: Ö. YILMAZ