18 Karadeniz ilinden CHP İl Gençlik Kolları Başkanlarının katıldığı “Kentlere Hazırız Karadeniz” toplantısı  8-9 Aralık'ta Sinop Gerze'de bulunan bir otelde gerçekleşti. Toplantıda CHP Düzce Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Köroğlu da hazır bulundu.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz'ın başkanlık yaptığı toplantıya CHP Gençlik Kolları MYK üyeleri Arslan Ceylan, Yusuf Baştuğ, Ahmet Korkmaz da katıldı.



Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısına CHP Sinop İl Başkanı Savaş Yüksel, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan ev sahipliği yaptı.
Gerçekleşen toplantıda geçmiş dönemlerdeki seçimlerde illerin aldıkları oy oranları, listelerdeki 18-30 yaş aralığında bulunan gençlerin temsiliyet sayıları ve gençlerin temsil sayılarının artırılmasının yöntemleri üzerinde duruldu. Ayrıca Rize Fındıklı’da, “Gençlerin Siyasette Temsiliyet”i konulu bir çalıştay yapılmasına da karar verildi.



Toplantı sonrası CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz önderliğinde 4 yıl önce vefat eden Gençlik Kolları Genel Sekreter ve Genel Başkanımız Hasan Belovacıklı'nın mezarına bir ziyaret gerçekleştirildi.

Haber: Ö. YILMAZ


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8