Anıtpark Meydanı’nda Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla hazırlanan kermesin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Yarın gerçekleşmesi planlanan kermesin hazırlıklarını ise yerinde inceleyen Düzce Belediyesi’nin çiçeği burnunda Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu Anıtpark’ın ihtiyacı olduğunu söylediği önemli bir konuya dikkat çekti.

“Buranın en büyük ihtiyacı tuvalet”
Anıtpark Meydanı’ndaki en büyük eksiğin tuvalet olduğunu söyleyen Çelebioğlu şöyle konuştu:

“Bütün sosyal etkinlikler burada yapılıyor ama bir tek tuvaletleri yok. En büyük ihtiyaç şu an burada bu. Anıtpark’ın meydanında en büyük ihtiyaç tuvalet. Bunu yapmaya mecburuz. Suyu getirmeye çalışıyoruz bakın niye su lazım diye. Sudan daha çok tuvalet lazım. Bunu yapmak zorundayız buraya. Başka yolu yok.”

Ayrıca AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkan Vekili Elif Üstün Kudu, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay, AK Parti Düzce Başkan Vekili Özgür Bergut ve AK Parti Kadın İl Kolları Başkanı Güler Güneş de alanda bir dizi incelemelerde bulundu. Başkan Ay’ın eşi Nursel Ay, hazırlıkların ne aşamada olduğuna ilişkin Keşir’e detaylı bilgilendirmede bulundu.

MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak da AK Partili heyete eşlik etti.



Haber: Ö.YILMAZ