Dün akşam Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan Nisan ayı 1.Birleşiminde Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile MHP Grup Başkan Vekili Ercan Katırcıoğlu arasında Yeşilçam filmlerini aratmayan bir sahne yaşandı. ‘Çiçek Abbas’ filminde oynadıkları minibüs şoförü rolleriyle akıllarda iz bırakan İlyas Salman ve Şener Şen’in efsane sahnesi adeta mecliste canlandırıldı.

Filmde kahvehane sahnesinde karşılıklı olarak atışan ikilinin bir benzer diyaloğu Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile MHP Grup Başkan Vekili Ercan Katırcıoğlu arasında yaşandı. Katırcıoğlu Komisyon seçimleri için yapılan oylamada yaşanan arayı değerlendirerek şehir merkezinde budanan ağaçların son haliyle ilgili yazdığı dörtlüğü mecliste Başkan Keleş’ten izin alarak paylaştı. Katırcıoğlu dörtlüğünde “Bahar geldi yapraklar açtı. Kuşlar ötüyor. Düzce Belediyesi’nin budadığı ağaçlar asgari ücrete benziyor.” demesi salondakiler güldürdü. Başkan Keleş, Katırcıoğlu’nu dörtlüğüne “Hakimin verdiği karar. Doktorun yazdığı rapor. Mühendisin çaktığı kazık sorgulanmaz.” diyerek yanıt verdi.
Keleş Katırcıoğlu’na ayrıca ağaçlarla ilgili ‘Mühendisler ne karar verdiyse uydum, sende uy!” tavsiyesinde bulunurken Katırcıoğlu şehrin sinerjisinin ağaçların budanmasıyla kaybolduğunu ifade etti.

Haber:Y.SEVER