11 Eylül’de Türkiye Açık Alan Süper Lig Şampiyonası için Gaziantep’e giden HighWay Hokey Kulübü Bay ve Bayan Takımı Kupalar ile döndü. Bayan Takımı şampiyonayı lider tamamlarken erkek takımı şampiyonayı ikinci olarak tamamlayarak kupa ile döndü. HighWay AVM Yönetimi başarılı bir sonuç elde eden erkek ve bayan takımlarını kutlama amacıyla kahvaltı organize ederek sporcuları ödüllendirdi.

 



Kahvaltıya sporcuların dışında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Ümid Karlı, Müdür Yardımcıları Hanifi Üzüm ve Yılmaz Uçan, Boludağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan ve Boludağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur katıldı.


Kahvaltıda konuşan Teknik patron Yasin Yükseler," Güzellikleri bir yıl önce yakalamaya başladık. Ben ve sporcularım çok emek verdik. Gönül isterki diğer şirketler BoluDağı A.Ş gibi amatör branşlara destek olsun. Türk sporu biraz daha yukarıya taşınsın istiyoruz. Takımım adına tüm yönetime üniversitenin, gençlik spor il müdürlüğüne ve belediyenin desteğine teşekkür ediyorum"dedi.

 


SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ


Kahvaltının ardından yapılan basın toplantısı ile sporculara ve takımı çalıştıran teknik adam Yasin Yükseler ’e teşekkür edildi. Teşekkür konuşmalarının ardından ödül töreni yapıldı. Çifte kupa ile şampiyonayı tamamlayan HighWay Hokey Kulübü 2015 yılında Avrupa’da ülkemizi 3 şampiyonada daha temsil edecek.

 

Haber: Y. Sever