MHP’nin Cumayeri’ndeki aday tanıtım toplantısına katılan 20 ve 21. dönem Doğru Yol Partisi Bolu Milletvekili Necmi Hoşver, mikrofonlarımıza özel açıklamalarda bulundu… Hoşver, Cumayeri’ndeki aday tanıtım toplantısına katılma sebebini “Siyasette emeği geçenlere vefa göstergesi” olarak yorumladı ve sözlerine şu şekilde devam etti:

 

 

MHP ile göbek bağımız var!

 

“Parti olarak değil, şahıs olarak bakıyorum. Eskiden hizmet eden, hukukumuz olan kişilere destek vermek istiyorum. DYP zaten MHP’ye yakın. MHP bizim bünyemizden çıkan bir parti. Göbek bağımız var.”

 

Derin Meseleler… 

 

Uzun siyasi geçmişine dayanarak gündemi değerlendiren Hoşver, 17 Aralık Operasyonunu “Türkiye’nin gelişimine çelme takma hadisesi” olarak nitelendirerek geçmişten örnekler verdi.

 

Hoşver, “ Geçmişte Tansu Çillere yapılan Bugün Tayyibe yapılıyor. Parti gözüyle bakmamak lazım. Bu bir memleket meselesi. Türkiye’nin durumu ortada. Çiller, Amerika’nın Musul’a Asker çıkarmasına izin vermeyince defteri dürüldü. Geçmişte teskereye oy vermeyenler cezalandırıldı. Derin meseleler. Parti gözüyle bakmamak gerekir…"diye konuştu.

 

Haber; S. KAŞKIR