AK Parti Düzce Gençlik Kolları, Hatay’da yaptıkları ziyaret sonrasında ihtiyaç sahibi aileleri tespit etti. Hatay Cilvegözü’nde bulunan mülteci kampları ile Bayırbucak Türkmenleri’ne ziyaret gerçekleştiren AK Parti Düzce Gençlik Kolları, Hatay Gençlik Kolları ile birlikte hareket ederek, ilk olarak Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Yayladağ Konaklama Tesisleri’ndeki mültecilerle sohbet etti.

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Yayladağ Konaklama tesislerinin ardından Bayırbucak Türkmenleri ve Suriye Türkleri derneklerinin üyeleri ile bir araya geldi. Mülteci çocuklara hediyeler veren AK Partili gençler, Elbab’ta gazi düşen Uzman Çavuş Volkan Özkan ve Türkmen Dağı’nda oğulları şehit olan teyzeyi de ziyaret ederek helallik istedi.

15 Temmuz’un sembol ismine dua ettiler

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay dönüşünde 15 Temmuz’un sembol kahramanı Ömer Halisdemir’in mezarına giderek dua etti. Hatay programının ardından Düzce’ye dönen AK Parti Düzce Gençlik Kolları, tespit etikleri ihtiyaç listesini hazırlayarak Halep’e gönderdi.

Yardım tırı ihtiyaç sahiplerine doğru yola çıktı”

2017 yılına Hatay’daki mültecileri ziyaret ederek girdiklerini kaydeden AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, “Yardım kampanyalarımız ile topladığımız yardımları ihtiyaç sahiplerine elimiz ile dağıttık. Kamplarda kardeşlerimizle sohbet ettik. Elbab’ta gazi olan Uzman Çavuş abimiz Volkan Özkan’ı ve diğer yaralılarımızı hastanede ziyaret ettik. Türkmen dağında 3 oğlu 1 damadı şehit olan teyzemizi evinde ziyaret ettik ve 13 toruna baktığını ve duygularını dinledik. Cumhurbaşkanımıza ve bizlere olan inançları yazmak ile anlatılamayacak kadar büyük. Hatay il Gençlik Kolları Başkanımız Hüseyin Okay’a ve yönetimindeki arkadaşlara bu duyguları bize yaşattığı için yardımları için teşekkür ediyorum. Tespit ettiğimiz yardıma muhtaç misafirlerimize ve Halep’teki insanlar için yardım tırı hazırladık. Çilimli İlçe Başkanımız Erkan Yıldız ile birlikte yardım tırı ihtiyaç sahiplerine doğru yola çıktı.” diye konuştu.