Gece yarısından itibaren yaptıkları haberle adeta kurumlarımıza saldırıya geçtiler. Oksijen Medya'nın sahibi "sözde" patron İslam Keleş, patronluğunu yaptığı Düzceninsesi ve Parantez Gazetesi'ni kullanarak yönetim kurulu başkanımız Önder Tonyalı'ya ve kurumumuza çirkin saldırıda bulundu.

Başaramayacaksınız...

Öncü Radyo Televizyon A.Ş.'yi satın almak isteyen ancak bunu başaramayan, sayın İslam Keleş ve ekibi dedikoduların dozunu arttırdı. Yanında çalışan Nevzat Cingirt ve Enes Bektaş gibi isimleri kullanarak sosyal medyadan önce böyle bir yayının olacağı duyurdu. Ardından da kurumuzu kötülemek amacıyla karalama kampanyası başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi "Başaramayacaksınız"... Sizin bu saldırılarınıza cevabı hukkuki yollarla vereceğiz.

Keleş de FETÖCÜ mü?
Önder Tonyalı'ya karşı yapılan çirkin benzetmede bulunulan fotoğraf karesindeki kişilerin tutuklanmış olması Önder Tonyalı'yı da suçlu mu yapıyor.? O zaman ilin belediye başkanı da FETÖ'CÜ öyle değil mi? Ulusal basında çıkan fotoğrafları gördünüz. Yanında bulunan isimlerin yarısı tutuklu yarısı kaçmış vs. vs. Ancak sizin ki çok farklı... Tamamen çamur atıp iz bırakmak. 

Önemli işadamları ve siyatsetçilerde oradaydı...

İftira atmaya dayalı olan söz konusu asparagas haberde bahsi geçen Gazateciler Derneği tarafından düzenlenmiş iftar yemeğinde sadece fotoğraf karesindeki isimler yoktu, aksine çok önemli isimler de vardı. Bugün İçişleri Bakanlığı görevinde bulunan Süleyman Soylu başta olmak üzere, ünlü iş adamları Ali Ağaoğlu, Nihat Özdemir ve Ali Sabancı ile Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk de o yemekteydi. İftar yemeğinde yüzlerce tanınmış isimle birlikte çektirilen fotoğraflar arasından sadece o karenin yayınlanması haberdeki maksadı da açıkça ortaya koymaktadır.

AK Parti'ye ağır hakaret...
Ya "Tonyalı partiyi dizayn etmeye kalkıştı" lafına ne demeli... Savunduğun koskoca parti bir kişi tarafından dizayn ediliyor ya da etmeye çalışılıyorsa Ak Parti camiası attığın bu iftiranın hesabını da sana sormalı. Resmen partiye hakaret ettin. Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin bu konuda sessiz kalmayacaktır. AK Parti teşkilatı dışarıdan bir kişi tarafından yönlendirilemez, dizayn edilemez, buna cüret bile dilemez. Önce bunu öğrenmelisin. Sorsalar AK Partiliyim dersiniz ancak partiye en çok zarar verenler siz ve sizin gibilerdir. Oturun bir düşünün...

Hesabını vereceksin...

Neyse... uzun lafın kısası... Bu kurum 22 yıldır nelerini gördü... Mesleğe yeni adım atmış taze körpecik bir isimsin sen İslam Keleş, bu yazdıklarının hesabını hukuki yollarla soracığız sana.



Haber; Ş. ÇAKIR