Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu geleneksel çocuk şenliğinin 8.'si gerçekleşti. Yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde Pak Otel'de yapılan geçlik şöleni öncesi Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar ve Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek lisesinin ortaklaşa yürüttüğü yemek hazırlama ve kumaş boyama kursunda yapılan çalışmaların yer aldığı sergi açılışı yapıldı. Geleneksel Gençlik şölenine Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Hayırsever işadamları Recep Pak, İsmail Yıldız, Çocuk Esirgeme Kurumu Koruma Dernek Başkanı Hikmet Demir, kurumda görev yapan öğretmenler ve çocuklar katıldı.
Vali Vasip Şahin başarılı öğrencilerin hediyelerini verdi ve dernek başkanımız hikmet ablamızın yaptığı başarılı çalışmalarını bizlerde destekliyoruz ve tüm halkımızın da desteklerini bekliyoruz dedi. Dernek başkanı Hikmet Demir yaptığı konuşmada, “Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz yıllardır yetiştirdiğimiz çocukların pek çoğu şu anda meslek hayatlarına atıldılar ve yaptıkları çalışmalarla sizlere örnek oluyorlar. Sizde ağabeyleriniz ablalarınız gibi gelecekte başarılı olacak ve meslek hayatlarına atılacaksınız. Düzcelilerin derneğimize ve çocuklarımıza destek vermesini bekliyoruz dedi. Konuşmasının ardından yıllardır çocukların pek çok ihtiyacını karşılayan işadamı Recep Pak'a teşekkür plaketi veren Hikmet Demir, kendisini örnek yardımsever olarak gösterdi.
Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İşadamı Recep Pak, Dernek Başkanı Hikmet Demir, kurumda kalan başarılı öğrencilere başarı belgelerini ve hayırsever iş adamı Recep Pak tarafından sağlanan hediyeleri takdim etti. 4 yıldır Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklara giyim yardımını devam ettiren hayırsever işadamı Recep Pak, 2 yıldır Kendi otelinin restoranında yemekli eğlence düzenlemeyi sürdürüyor. Recep Pak, yurtta kalan çocukların bundan sonraki yıllarda da geleneksel hale getirdikleri gençlik şölenlerini kendi otelinin restoranında yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber; H. KAYA