Yağmur nedeniyle bugüne ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri bugün coşkuyla gerçekleştirildi. Şehir Stadı'nda yapılan kutlamalara programları nedeniyle Vali Bülent Kılınç ile Belediye Başkanı İsmail Bayram katılamazken  Vali Vekili Osman Demir, Garnizon Komutanı Albay Sabahattin Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Emniyet Müdür Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Yardımcısı Osman Demir ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sabahattin Toprak'ın törene katılanların bayramını kutlaması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri, şiirlerin okunması ve tören geçişiyle devam edildi.

İlköğretim Okulları İzci guruplarının yaptığı gösteriler ve İlköğretim okullarının sunduğu birbirinden güzel gösteriler, törene katılan tarafından ilgiyle izlendi.

Törende bayılan öğrenciler de oldu. Tören alanındaki etkinlikleri izleyen bazı öğrenciler bayılınca araya 112 Acil Servis ekipleri girdi.