Olay iddia edildiği şekilde gerçekleşmedi
Düzce Üniversitesi Hastanesi Müdürü Adnan Coşkun, hakkında ortaya atılan iddiaları yanıtladı. 1994 yılında görev yaptığı Kayseri Erciyes Üniversitesi  Gevher Nesibe Hastanesi’nde cinsel taciz olayına adı karıştığı iddia edilen Coşkun, kurumuna karşı sorumlu, evli, dört çocuk ve iki torun sahibi bir kişi olarak basın açıklaması yapmak zorunda kaldığını bildirdi.    
18 yıl önce yaşanan olayın, hiçbir şekilde iddia edildiği şekilde gerçekleşmediğini kaydeden Coşkun,  “48 yaşında 23 yıllık bir idareci olarak söylüyorum ki; görev yaptığı yerde böyle bir halt yiyen memurun alacağı ceza memuriyetten çıkarma cezasıdır. Benim soruşturma sonucu aldığım ceza ise, kınama cezasıdır.” Dedi. 
18 yıl önce yaşanmış bir olay…
Coşkun, 18 yıl önce yaşanan bu olayın bugün gündeme getirilmesini , “ üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek” olarak nitelendirdi.
Coşkun açıklamasında, “ Dört kızından ikisini evlendirmiş, iki tanede torun sahibi bir insanım. Şu anda mükemmele yakın ve övünçle bir arada olduğumuz bir aile yapısına sahibim. Onurum, gururum, şeref ve haysiyetim her şeyin önünde gelir. Beni üzen, haysiyetimin ayaklar altına alınması kadar buraya gelmemde hiçbir dahli olmayan, üniversitenin değerli bir hocasına benim üzerimden saldırıda bulunulması ve gördüğüm en değerli yöneticilerden biri olan, üniversitesine bir şeyler katmak adına aşağılık saldırılara rağmen, büyük çaba sarfeden sayın Rektörümüzün benim üzerimden yıpratılmaya çalışılmasıdır. Bu durum bu insanların amacının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. İnsaf, vicdan, edep, haya ve insanlıktan nasibini almamış saldırganlar bilsinler ki; Düzce’de öleceğim. Bu kuruma gücüm oranında hizmet edeceğim.” İfadelerini kullandı.

 

Haber; H. İŞCAN