Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.Birleşimi belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında dün akşam gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı talebi değerlendirecek

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 11 Temmuz tarihinde açılacağı duyurulan Düzce Şehirlerarası otobüs terminalinin son durumu aktardı. Keleş “Terminalin açılışıyla ilgili tarih vermiştik. Sayın Cumhurbaşkanımızı açılışa davet ettik. Cumhurbaşkanımız talebimizi değerlendireceğini söyledi. Net bir tarih veremediler. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde onlardan net bir tarih bekliyoruz. Düzce Valiliğimizin de bazı açılışları var. Yine Düzce Belediyesinin inşa ettiği iki adet parkı ve bir nikah salonu açılışı var. Onlarla ilgili de Sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz. Açılışa hazır durumdayız. Hizmet devam edecek.”dedi.

Terminal giriş çıkışları nasıl sağlanacak?

Keleş, Düzce Şehirlerarası otobüs terminaline ulaşımı sağlayacak olan ve tamamlanmayan bağlantı yolu hakkında açıklamalarda bulundu.Keleş “Otogarın arka kısmından bir giriş çıkış oluşturduk. Otobüsler o giriş çıkışı oradan yapacak. Daha sonra önündeki yol bittiğinde o yoldan da kavşak kolları ve yan yollarıyla giriş çıkış sağlanacak.”dedi.

Belediyeye ihaleden 3 Milyon TL

Başkan Keleş, yakında açılışı yapılacak olan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminali’ndeki otobüs yazıhanelerine ilişkin bilet satış gişelerinin ihalesinden 3 Milyon TL’ye yakın net bir gelir elde ettiklerini sözlerine ekledi.

Haber:Y.SEVER