Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 3 bin dolayında hâkim ve savcıyı kapsayacak yaz kararnamesini açıkladı. Geçtiğimiz yıl yapılan kararnameyle Sakarya’dan Düzce’ye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Kamil Erkut Güre’nin yeni görev yeri Diyarbakır oldu. Düzce’de FETÖ/PDY Terör örgütüne yönelik soruşturmalarıyla dikkat çeken Güre, Diyarbakır’a Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Güre’nin yerine ise Van Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün atandı


Düzce'ye atanan Cumhuriyet Başsavcısı Savaş DÜzgün

Tarsus Hakimi Volkan Üstün,İnegöl Hakimi Celal Çağrı Gökgöl, Mustafa Kemal Paşa Hakimi Esra Ongun, Anamur Hakimi Özlem Özmen,Mustafa Kemal Paşa Hakimi Mehmet Faik Özdemir, Orhan Gazi Hakimi Gürhan Arslan, Amasya Hakimi Özlem Öznur Yurdakul, Amasya Hakimi Kezban Tuğba Akalan Ünal Düzce Hakimliği’ne getirildi.

Tarsus Cumhuriyet Savcısı Osman Deniz Şahin Göz,Anamur Hakimi Murat Özmek,Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Toprak Düzce Cumhuriyet Savcısı olarak atanırken, Diyarbakır Cumhuriyet savcısı Adem Aldemir ve Erzurum Cumhuriyet savcısı İsmail Karataş Akçakoca Cumhuriyet Savcısı oldu.

Haber,S.KAŞKIR