Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 86.yıldönümü kutlamaların dün akşam gerçekleşen Cumhuriyet Balosuyla devam etti.
Düzce Valisi Bülent Kılınç ve Eşi Nurcan Kılınç tarafından Konsopa Otelde verilen baloya gelenleri Kılınç Ailesi kapıda karşıladı.

Baloya Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Turan Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milletvekilleri Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu, AğırCeza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Serter , Baro Başkanı Av.Ali Dilber, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Mülki ve Askeri Erkan, Siyasiler, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Şehit Aileleri ve Gaziler ile Huzurevi Sakinleri İşadamları ve Vatandaşlar katıldı.

Vali ve Eşi tarafından kapıda karşılanan konuklar daha sonra müzik eşliğinde hem eğlenme hemde sohbet etme imkanı buldular.
Cumhuriyet Balosunun en renkli ve heycanlı anı ise Cumhuriyet Pastasının kesilmesi sırasında yaşandı.

Tüm davetlilerin ellerinde dalgalanan Türk Bayrakları salonu kırmızı beyaz renklerle donatırken yine Türk Bayrağı ile kaplı pastanın kesilmesi sırasında Onuncu Yıl Marşı hep birlikte söylendi.
Vali Bülent Kılınç Eşiyle birlikte ve yanlarında Huzurevi Sakinleri, Protokol Mensupları ile birlikte pastanın üzerinden Türk Bayrağının çıkartılmasıyla birlikte pastayı kestiler.

Vali Bülent Kılınç tüm konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür konuşması yaptı ve ardından pasta ve diğer ikramlarla devam eden balo yine büyük coşku içinde sona erdi.