Kalıcı Konutlar Sallar mahallsinde evinin yanındaki tarlada traktörle çapa yapan Recep Özcan, oluşan sarsıntıdan dolayı yanında bulunan 2 yaşındaki torunu Bilal Akman Özcan düşerek traktörün altında kaldı. Edinilen bilgilere göre dede Recep Özcan, Sallar mahallesindeki evinin hemen yanında bulunan tarlda çapa yaptığı sırada tarktörde oturan ve olduğu öğrenilen Bilal Akman Özcan meydana gelen sarsıntıdan dolayı dengesini kaybederek düştü.

Traktörün altında kalan iki yaşındaki çocuk oracıkta hayatını kaybederken, Özcan ailesinin evinde büyük hüzün vardı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Sevis ekipleri tarafından müdahale edilen küçük Özcan'ın hayatını kaybettiği sağlık ekipleri tarafından anlaşıldı. Dede Recep Özcan evin önünde üzüntüden kendinden geçerken, baba Hüseyin Özcan ve anne Asiye Özcan ile bütün aile yasa büründü.

2 yaşında talihsiz bir kaza nedeniyle hayata gözlerini yuman Bilal Akman Özcan'ın Ambulansta tutulan cansız bedeninin yanından bir an olsun ayrılmayan amcası, "Daha demin birlikteydik. Yarım saat önce öpmüştüm seni of allahım off" diyerek feryat etti.

Komşuların ve aile yakınlarının da geldiği evde büyük hüzün vardı. Olay yeri inceleme ekipleri kaza ile ilgili araştırmalarını sürdürürken, Bilal Akman Özcan'ın ambulanstaki cansız bedeni cenaze aracına taşındı. Ölen çocuğunun yanından ayrılmayan baba Hüseyin Özcan, evladının cansız bedenini ambulanstan cenaze aracındaki tabuta koyarken büyük üzüntü yaşadı.

Bütün bunlar yaşanırken fenalaşan Dede Recep Özcan akrabalarının ve emniyet güçlerinin kolunda ambulansa taşındığı sırada kendini kaybetti ve sedye yardımı ile ambulansa taşındı. Küçük çocuğun cansız bedeni hastane morguna götürülürken, fenalaşan dede ise acil servise kaldırıldı. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.



Haber; Ş. ÇAKIR