Aynı zamanda Delta Alfa İşyeri Temsilcisi olan Düzce İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİDER) Başkanı Sedat Mıhçı, Delta Alfa Basın Direktörü Esin Tınaz ile birlikte basın ziyaretlerine kapsamında Öncü Medya Grubu’nun kapısını çaldı.



Öncü Medya Genel Müdürü Murat Yavuz ile Öncü Medya Reklam Müdürü Cahit Üstüner tarafından ağırlanan heyet, yeni yerinde yayın hayatına devam eden Öncü Medya’ya başarılar diledi.



DİDER Başkanı Sedat Mıhçı, "Biz halkımıza nasıl destek olabiliriz diye düşündük ve bir şeyler yapmaya karar verdik. Yaklaşık 1,5 sene önce basın mensuplarının ben nasıl geçindiklerini bilmiyordum, reklamlarla olduğunu öğrendim. Bizde destek olalım dedik. Biz bunu yaparken Delta Alfa Çorap Fabrikası’nın herhangi bir reklama da ihtiyacı yok. Fabrikamız tamamen ihracat ile çalışan bir firma. Buradaki amacım, basın mensuplarına destek olmak. Çevresindeki fabrikalar olsun, STK’lar olsun, belediyeler olsun bunlara örnek olsun istedik. Bu süreçte bir grup kurduk, sizlerle iletişim halinde olabilmek için. Sırf basın mensubu arkadaşlara destek olabilmek için bu yola girdik. Delta Alfa Çorap Fabrikası olarak Düzce’yi düşünüyoruz ve diğer fabrikalarında Düzce’yi düşündüğüne inanıyoruz. STK’ların Düzce’yi düşünmesini istiyoruz. Ayrımcılık yapmamaya çalışıyoruz. ÖNCÜ TV Düzce de güçlü bir firma. Kamuoyuna bilgilendirme açısından hizmet veriyorsunuz ve biz emeklerinizin çok olduğunu düşünüyoruz. Delta Alfa Çorap Fabrikası olarak sürekli sosyal faaliyetler yapıyoruz ve ÖNCÜ TV’yi de aramızda görmek istiyoruz.” diye konuştu.

HABER: S.AYDINLI
GÖRÜNTÜ: M.ALTIN