Şelale ve yaylaları ile Düzce'nin parmakla gösterilen doğal güzelliklerini içerisinde barındıran Gölyaka'nın daha geniş kitlelere tanıtılması için kolları sıvayan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, birilerini göndermek yerinde her etkinliğe bizzat kendisi katılıyor. Bu kapsamda 13. kez kapılarını ziyaretçilerine açan ve uluslararası organizasyonlardan olan Travel Turkey İzmir'de Gölyaka ve Düzce'nin tanıtılması için yoğun temaslarda bulundu.



Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yanı sıra seyahat acentelerinin yetkilileri ile de görüşmelerde bulunan Başkan Demircan, tanıtım kitapçıkları ve hazırlanan görseller üzerinden Gölyaka'nın turizm potansiyelini detaylı şekilde anlattı.




Kış turizmi için biçilmiş kaftan olan Kardüz Yaylası ve golf sahası için ideal bir alan olarak görülen Gölyaka Kültür Park gibi alanların değerlendirilmesi için ikili temaslarda bulunan ve hazırlanan taslak projeler hakkında bilgiler veren Başkan Yakup Demircan, hem turist hem de yatırımcı çekmek için uğraş verdi.




Gölyaka'yı turizmde uçurmakta kararlı olan Başkan Demircan, ilçenin ziyaretçi hareketliliğine ivme kazandırmak ve yeni turizm tesisleri kurulması için her fırsatı değerlendirmeye devam edeceklerini vurguladı.