Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Zeytin Dalı Harekatı’nın 4.gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine mühimmat desteği olması açısından bir miktar maddi destek sağladı.

“Afrin’de terör örgütleri darmadağın olmuş kaçacak delik arıyorlar”
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gücünü hazmedemeyen dış güçlerin çeşitli tuzaklarla milletimizin önünü kesmeye çalıştıklarını dile getiren DESOB Başkanı Mustafa kayıkçı yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Asıl niyetleri Türk Milletini bölmek, parçalamak, diz çöktürmek olan bu emperyalist ve Siyonist ülkelerin kurdukları PKK-PYD-KCK-PYD-IŞİD gibi terör örgütleriyle Türk Milletinin ve ülkemizin milli bekasını tehdit ederek milletimizi bölmek istedikleri çok açtıktır. Mevzu bahsi vatandır, ülkemize ve milletimize kanlı silahlarını çeviren terör örgütlerini terör devletçiliği paranoyalarını ve bunları destekleyenlerin hayallerini kursaklarında bırakmak terör koridorunu yerle bir etmek Türk Milletinin boynunun borcudur.

Ve bugün itibariyle kurulan bütün tuzaklar hükümetimizin ve muhalefetin milli duruşu ve kahraman silahlı kuvvetlerimizin kararlılığı ile 5 günde Afrin’de terör örgütleri darmadağın olmuş kaçacak delik aramaktadırlar. Cenabı Allah’ın izniyle bu harekat dünyaya verilen Türk Milletinin bütünlüğünün ve kararlılığının en büyük göstergesi olacaktır.”

“Mühimmat desteği olarak ilk etapta 20 bin TL yolladık”
Son olarak Kahraman Mehmetçik’imizin mücadelesinde destek olmak istediklerini aktaran Kayıkçı şöyle konuştu:

“Bizler de Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bu mücadelelerinde çorbada tuz misali Türk Silahlı Kuvvetlerimize mühimmat desteği olarak ilk etapta 20 bin TL yolladık. Esnaf teşkilatı olarak kanımızla, canımızla, paramızla, duamızla Cumhurbaşkanımızın, Devletimizin yanında olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.”


Haber: Ö. YILMAZ