Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 5 gün kala AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, seçim heyecanını paylaşmak üzere Düzce’ye geldi.

 

 

AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istemek üzere bir dizi programa katılacak olan Kapusuz, yoğun programı arasında ilk ziyareti Düzce Belediyesi’ne oldu.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Düzce Belediyesi önünde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli tarafından karşılandı ardından diğer ziyaretlerine geçti.

 

 


Belediye’nin ardından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Kapusuz, temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi.

 

 

 


“Sebebi ziyaretimiz malumdur.” Diye söze başlayan Kapusuz, Cumhurbaşkanı Adayları Başbakan Erdoğan’a neden destek verilmesi gerektiğini anlattı. Düzce’nin bugüne kadar Ak Parti’ye büyük destek verdiğini hatırlatan Kapusuz, bunun karşılığını alacağını söyledi.

 

 

Kapusuz , “Bu millet sandıkta gereğini yapacak. Milletin adamını ciddi riskler almış, başarılı destanlar yazmış bir başbakanın cumhurbaşkanı olması büyük bir fırsattır. Biz bu vesile ile Türkiye’yi tarıyoruz. Bu millet kendini sahip çıkmış başbakanı Cumhurbaşkanı yapacak. Bu harekete her zaman sahip çıktı. Yüzde 80’ler üzerinde destek alacağız. Biz bu desteği alacağımız bilsek de Düzcelileri ihmal eder miyiz? Teşvikten en çok faydalanan il hangisi derseniz Düzce’dir. Düzce bize sahip çıkacak da biz ona çıkmayacak mıyız? Elhamdülillah olacağız. Daha büyük hizmetleri Düzce’miz hak ediyor. Birbirimizin kadrini kıymetini bilen gece gündüz çalışan bir kadro olarak daha iyi yere nasıl taşırızı çok önemsiyoruz. Bu da milli iradeden geçiyor.” Dedi.

 

 

 

 

 Haber: S. Kaşkır