Cedidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi üzerinde dün akşam saat 22.45 sıralarında meydana gelen ve iki aracın karıştığı kaza’da üç kişi yaralanırken , bir iş yeri de kazadan nasibini alıp zarar görmüştü.

Yaşanan kazanın ardından cadde üzerinde bugünde tepki vardı. Cadde sakinleri yolun dar ve iki şerit olmaya müsait olmadığını belirterek yaşanan kazalardan dolayı sıkıntılı olduklarını söyledi.

Dükkanı zarar gören Ramazan Köroğlu da “ Caddenin ne kadar dar olduğunu görüyorsunuz. Buradan iki aracın geçmesi çok zor. Bu duruma bir çözüm bulmaları gerekiyor. Özellikle gece saatlerinde burada devamlı kaza oluyor. Dükkanımın zararı yüksek ve ben bu durumdayken bu zararı nasıl karşılayacağım. Bu dar yolun artık tek şerit olması gerekiyor. En azından buraya bir hız kesici koyulması şart.” ifadelerini kullandı.

Cadde sakini bir vatandaş ta Belediye yetkililerinin kendilerine kazanın meydana geldiği alanın istimlak edileceğini söylediklerini ama hala bir gelişme olmadığını belirtti. Cadde sakini, “Biz evlerimizde onarım bile yapamıyoruz. Bize bu alanın istimlak edileceğini söylemişlerdi ama hala herhangi bir çalışma yapılmadı. Bizde mağdur durumdayız.” şeklinde konuştu.