Adım adım ilk kongresine yaklaşılan AK Parti’de gençlik kollarında seçim heyecanı devam ediyor. Yığılca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi de tamamlandı. Kongreye AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Ahmet Duman, İl Başkan Yardımcısı Hasan Güler, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı.
Yığılca Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Çamlı’nın açılış konuşması ile başlayan kongrede Çamlı, yeni yönetim kuruluna ve başkana başarılar diledi.

“2019 yılının daha zor olacak”
Kongrede konuşan AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Duman, 2019 yılının daha zor olacağını belirterek, “Belki de 16 yılda görmediğimiz zorlukları 2019 yılında göreceğiz. Ama Genel Başkanımızın da dediği gibi Malazgirt’i, İstanbul’un Fethi’ni ve Çanakkale’yi yaşamadan bizi kimse bölmeye, parçalayamayacak. Dünyanın beşten büyük olduğunu bir olarak, kardeş olarak göstereceğiz” diye konuştu.

 “Huzurunuzda söz veriyorum”
Son olarak konuşan çiçeği burnundaki yeni Gençlik Kolları Başkanı Volkan Temizel, “Bu kutlu davada bu kutlu yolda, bu kutlu vazifeyi azami gayretle şahsi çıkar ve menfaatlerimi gözetmeksizin idame ettireceğimin sözünü önce yüce Allah’ın sonra siz değerli dava arkadaşlarımın huzurunda söz veriyorum.” ifadelerinde bulundu.

Haber: C. ÜSTÜNER