9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte bayramı memleketlerinde geçirmek üzere yola çıkan vatandaşlar otoyollarda yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

TEM Otoyolu, D-100 Karayolu ve hatta şehir merkezinde hissedilir derece yaşanan yoğunluk nedeni ile araçlar trafikte zor anlar yaşadı. TEM Otoyolu Bolu Dağı Tünel istikametindeki viyadüklerde sıkışan trafik nedeniyle sürücüler ağır seyretmek zorunda kaldı.

Yüzbinlerce aracın yollara döküldüğü bayram tatili nedeni ile trafik ekipleri de özellikle TEM Otoyolunda sürekli devriye atarak bir sıkıntının yaşanmaması için çalışıyorlar. Emniyet ekipleri tarafından trafikte bütün tedbirlerin alındığı yollarda araçlar yoğunluk nedeni ile ağır seyrediyorlar.

Emniyet ekipleri de bayramın zehir olmaması için uyarıyor. Uykusuz yola çıkılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulunan trafik ekipleri araçların trafikte dikkatli seyretmesini istiyor.

Otoyolların ücretsiz olması sebebiyle Kaynaşlı ve Gölyaka gişelerinin giriş ve çıkışlarında yoğunluk yaşanmazken, TEM Otoyolu Bolu Gerede gişelerindeki çıkışlarda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar Yeniçağ gişelerine yönlendirildi.

Trafik ekipleri TEM otoyolunda devriyelerinin sıklaştırırken, trafik akışının rahat sağlanabilmesi için yoğun bir gayret gösteriyor. Karayolları ekipleri de ışıklı tabelalarla yollarda oluşan yoğunluk, kaza ve diğer çalışmalar hakkında sürücüleri uyarıyor.

Haber; R. BAL