Düzce'deki çekimleri de başlayan “İpsiz Recep” dizisinin kamera arkasındaki en önemli isimlerinden olan dizi yönetmeni Erhan Baytimur, Düzce'deki platoyu gezerken açıklamalarda da bulundu. Dizinin Düzce ayağını değerlendiren Baytimur, yapılan platoyu beğendiğini söyleyerek Düzce'nin dizi çekimleri için kısa sürede tam olarak hazır olacağını belirtti.

Baytimur, “Dizinin 10. bölümüne geldik ve bundan sonraki bölümler Düzce'de çekilecek. Şu an platonun tam olarak hazır olduğunu söyleyemem ama haftaya kadar platonun biteceğine inanıyorum. Düzce'de uzun bir çekim süreci içerisine girdik.” şeklinde konuştu.

Dizi sırasında istenmeyen aksaklıkların olup olmadığını da sorduğumuz Baytimur, “Tabi ki çekimler sırasında bazı aksaklıklar olabiliyor. Ama bunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Mesela Düzce'ye gelmiş olmasaydık bugünkü fırtına sonucunda İstanbul'daki dizi platosunun yıkıldığını duyduk. Bu bir dizi için büyük bir aksaklıktır. Eğer profesyonel bir ekibiniz varsa aksaklıklarında üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Düzcelilerin de dizideki performansını değerlendiren yönetmen Baytimur, “Zaten dizinin şu zamana kadar olan bölümlerinde Düzce'den önemli isimlerde görev aldı. Bundan sonrada Düzceliler görev almaya devam edecek. Düzce'nin, bu yükü kaldıracağına inanıyorum.” dedi.