Düzce'nin ilçe olduğu dönemden kalma otobüs terminali artık herkesi çileden çıkartıyor. Yolcular, sürücüler, uğurlayanlar ve ağırlayanlar başta olmak üzere firma yetkilileri de satıcılar da ama herkes "bu terminal Düzce'ye bir zulüm" diyerek adeta isyan ediyor.

Yeni Terminalin inşaası ağır aksak da olsa devam etmiş olmasına rağmen bayram dönüşü Düzce terminalinde çile ve ızdırabı beraberinde getiriyor. Sürücüler "terminalin yetersiz oluşunun en fazla kendilerini çilede bıraktığını" belirtirlerken yeni terminalin yapılmasını ve  konuyla ilgili başkanın gerekli ve doyurucu açıklama yapmasını beklediklerini belirterek başkana da mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

Sivil araçların yolcu indirip bindirmek için girdikleri terminalde sıkıntıya neden olduklarını belirten bir sürücü otopark probleminin de içinden çııklmas bir hal aldığıın dile getirdi. Şoförler ve firma yetkilileri kadar yolcularında terminalden aşırı derecede şikayetçi.Eski terminalda yaşanan gerginlikler zaman zaman tartışmalara hatta kavgalara da neden oluyor. Her halükarda Terminal bir an evvel yenilenmeyi ve yeni yerine taşınmayı özlemle bekliyor.

Haber:E.TAYHAN