Düzce Üniversitesi Futbol Sahası’nda düzenlenen Bahar ve Gençlik Şenliği’nin kampusteki son gününün yıldızı, Düzce’nin popstarı Ercan Tok oldu.  

 

Dördüncü günün akşamı, Düzce Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Roman oyunları gösterisi ile açıldı. Öğrencilerin gösterisi izleyenler tarafından ilgiyle izlendi.  

 

Roman gösterisinin ardından yine Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin sergilediği salsa gösterisi de beğeni topladı. 

 

Şenliğin üniversite kampusündeki son akşamında eğlenen öğrencilerin arasına katılan Düzce Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Şerifoğlu öğrenciler ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 

 

Şenliğe katılan Stand Up sanatçısı Muzo ise üniversite yıllarında yaşadıklarını anlatırken, izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.  

 

Gecenin yıldızı olarak sahneye çıkan Düzce’nin Popstarı Ercan ise, havai  fişek gösterisi eşliğinde çıktığı sahnede, Düzce Meslek Yüksekokulu roman oyunları ekibi ile birlikte yaptığı gösteride nefesleri kesti.  

 

Şenlik, bu akşam Anıtpark’ta düzenlenecek olan, Muazzez Ersoy, Oğuz Yılmaz ve Gece Yolcuları’nın katılacağı final konserleri ile sona erecek.