Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
Valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fahri Çakır, ilçe belediye başkanları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.



“Amacımız, ortak bir akıl oluşturmak”
Düzce’nin bir değer olduğunu ve Düzce’de bulunan OSB ile bu değerin arttığını dile getiren Vali Dağlı yaptığı konuşmasında şu ifadelerde bulundu:
“Burada geçen 3 hafta öncesi itibariyle 5. OSB’mizi Sayın Bakanımızın talimatlarıyla oluşturduk. Hep birlikte, sizin desteğinizle Akçakoca OSB’miz olmak üzere 5 tane OSB’miz var. 1. OSB zaten buradaki lokomotif OSB’miz, 2. OSB’miz çalışıyor, 3. Çilimli’de belli bir aşamaya geldik, Gümüşova OSB ıslah halinde işlemleri son sürat devam ediyor, Akçakoca Demir Çelik İhtisas OSB de üç hafta öncesinde çalışmaya başladı. Burada amacımız şu, ortak bir akıl oluşturmak. Belli bir birikimden nasıl faydalanırız, bunun peşinden gitmek biraz da ortak akılla biz kendimizi Düzce’mizin değerini İstanbul’a gittiğimizde ya da bir sanayici geldiğinde bunu nasıl ortaya koyabiliriz, buradaki amacımız bu.”

Haber: Ö. YILMAZ