DÜSİAD tarafından dün dernek binasında Düzce protokolüne iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programa Vali Bülent Kılınç, Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, İl Tarım Müdür Vekili Ayhan Ünal, TSO Başkanı Metin Büyük, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, DÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çakır ve DÜSİAD üyeleri katıldı.

“ DÜSİAD'ın çalışmalarını yerinde buluyorum”

Düzenlenen programda DÜSİAD'ın faaliyetlerini değerlendiren Vali Bülent Kılınç, “ DÜSİAD'ın çalışmalarını yerinde buluyorum. Gerçekten başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. İş adamları olarak Düzce için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizde onlara gerekli yardımı yapıyoruz ve görevimiz el verdikçe de DÜSİAD'a yardım etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“ Böyle ortamlarda bir araya gelmek güzel bir duygu”

Ramazan ayında bu tarz bir araya gelmelerin önemine değinen Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'da yaptığı açıklamada “ Böylesine doğal ortamlarda bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Bu vesileyle DÜSİAD'a teşekkür ediyorum. DÜSİAD hakkında bir şey demeye gerek yok. Zaten onlar yaptıkları çalışmalarla kendilerini gösteriyorlar. Bu çalışmalar 3-4 dakika içinde anlatılamaz.” ifadelerini kullandı.

“DÜSİAD ciddi anlamda yatırımlara imza atıyor.”

Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendiren aylardan biri olduğunu belirten Başkan Mehmet Keleş ise “ DÜSİAD ciddi anlamda yatırımlara imza atıyor. Yurt dışı gezilerimde de dernek üyeleriyle bir çok anım var. Buradaki bir çok arkadaşımızla yurt dışındaki gezilerimizde de bir araya geldim. Kuruluş, yurt dışındaki çalışmalarında da başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.” dedi.

DÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çakır'da programlara katılanlara kuruluş hakkında bilgi verirken protokole slayt eşliğinde DÜSİAD'ın tanıtım filmi de izletildi.