Cumartesi günü Film Platosu'ndan gerçekleştirilen ilk canlı yayında Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ve Düzceli girişimci Şükran Öney katılmıştı.
“Bir yer var” programının bugün yapılan ikinci canlı yayına ise, Vali Bülent Kılınç, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Kızılay Kadın Gönüllüleri Başkanı Nuran Taşkın katıldı. Programın başlangıcında Efteni Kuş Cenneti'ne yapılan geziden görüntüler sunuldu. Yine 1001 Emek Pazarı'ndan yapılan canlı yayında Vali Bülent Kılınç, Türkiye'nin en genç ili olma özelliğini taşıyan Düzce'nin bulunduğu konum itibariyle avantajlarından söz etti. Değişik etnik kökenli insanların bir kültür yumağı halinde yaşadığı Düzce'nin Türkiye'nin örnek ili olduğunu da söyleyen Vali Kılınç, Düzce'nin günden güne gelişmekte olduğunu belirtti.
DÜ Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ise, üniversitenin henüz çok genç olmasına rağmen yaptığı çalışmalarla tecrübe kazandığını söyleyerek, üniversite hakkında bilgiler verdi.
Programa katılan Kızılay Kadın Gönüllüleri Başkanı Nuran Taşkın, Düzce'nin önemli bir coğrafi bölgede olduğunu belirtirken, Düzce insanının yardımseverliğinden söz etti. Canlı yayın halk oyunları ve müzikli sohbetlerle devam etti.

Haber; H. KAYA