BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ VERECEĞİZ.

Son olarak 2014 Yerel Seçimleri'nde MHP'den Düzce Belediye Başkan Adayı olan Ömer Küçük de tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu Demokrasi ve Şehitler Mitingi için alandaydı. Mikrofonumuz aracılığıyla duygularını anlatan Küçük, ülkeyi güzel günlerin beklediğinin altını çizdi.

Eski MHP Adayı Ömer Küçük, şöyle konuştu: "Zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini vereceğiz. Biz zor günlerde Türk milleti olarak kenetlenmeyi iyi biliyoruz. Gerçekten geçirdiğimiz o süreç hafızalarımızdan hiç silinmeyecek bir süreç ama ümit ediyorum bundan sonra bu süreçleri yaşamayacağız. Bu birliğin, beraberliğin ömür boyu, kainatın sonuna kadar devam etmesini tüm içtenliğimle diliyorum. Güzel günler Türkiye’yi bekliyor. Biz insanlar olarak birbirlerimizi seviyoruz, Düzce birbirini seviyor. Yine burada bu kenetlenme örneğini göstereceklerdir diye düşünüyorum."

"BU MİLLET 23 GÜN COŞKU VE HEYECANI ANITPARKA TAŞIDI"

Düzce Eski Milletvekili ve şimdiki Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır da demokrasi şöleninde hissettiklerini paylaştı. Çakır, "Coşkunun doruk yapığı, zirveye çıktığı bir günü yaşıyoruz. Hiç şüphesiz İstanbul Yenikapı ana merkez... Türkiye’nin kalbi orada... Devlet orada, millet orada ama aynı coşku ve heyecanı tüm illerde ve yerleşim merkezlerinde yaşıyoruz. Onların bir tanesini de Düzce’de Anıtpark’ta göreceğiz. Bu millet 23 günde hiç aralık vermeden bu coşku ve heyecanı Anıtparka taşıdı. Cedidiye’den başlayan yürüyüşle beraber topyekün aynı heyecanı Anıtpark'a taşıyarak finali beraberce yapacağız. Bu millete sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu sıcakta tam 23 gün nöbet ve inşallah da ülkemize ve Düzce’mize hayırlı olacak." dedi.

Haber; C.ÜSTÜNER