CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Ağustos Perşembe günü Düzce’de olacak. Merkezde gerçekleştireceği programın hemen ardından ise Akçakoca’nın iki köyüne ziyaret gerçekleştirecek.

Türkiye’yi gezme kararı alan ve rotasında ilk durağı Düzce olarak belirleyen Kılıçdaroğlu, Düzce programında halkla buluşmaya ağırlık verecek. Kendisine eşlik edecek CHP'li vekiller ve il yöneticileri ile birlikte şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edecek olan Kılıçdaroğlu, ardından Akçakoca'ya geçecek.

Son dönemde sık sık ziyaretler gerçekleştirdiği Düzce'nin sorun ve taleplerine hakim olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hasat mevsimine artık sayılı günler kalan fındıkta yaşanan fiyat mağduriyeti ile ilgili Akçakoca'da üreticileri dinleyecek.

Saat 16.00 sularında Uğurlu Köyü'nde olacak olan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, burada fındık üreticileriyle fındık sorunları üzerine görüşme yapacak.

Ardından Esmahanım köyüne geçecek olan CHP heyeti, saat 18.00-20.00 arası Esmahanım’da misafir edildiği bir evin bahçesinde yemek yiyecek.

Haber: C. ÜSTÜNER