Garanti Bankası Anadolu Sohbetleri Düzce Toplantısı’nda Düzce ekonomisi konunun en önemli otoriteleri tarafından masaya yatırılacak.

Öncü Koleji Egemen Toplantı Salonu’nda 5 mart günü yapılacak olan toplantının açılış konuşmasını Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere yapacak. Açılışta  Düzce TSO Başkanı Metin Büyük ve Düzce Valisi  Bülent Kılınç’ın da birer konuşma yapması bekleniyor.

Toplantının ilk bölümünde Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi  Profesör Doktor Korel Göymen, Düzce’de tarım ve sanayi dengesi konulu bir sunum yapacak.Ardından  Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği eski başkanı  Ahmet Arkan, uluslar arası rekabet için otomotiv yan sanayisinin yapması gerekenler ile ilgili olarak konuşacak. Bilgi Üniversitesi Ekonomi Profesörü  Asaf Savaş Akat ise, Makroekonomik verilerle Türkiye ekonomisini değerlendirecek.

Toplantının Düzce Ekonomisi konulu panel bölümüne ise,  tüm konuşmacıların yanı sıra Ak Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış da katılırken, bu bölümde izleyicilerin soruları da cevaplanacak.