‘Recep İvedik’ serisinin altıncı filmi, ‘Recep İvedik 6’nın Düzce galası Özdilek AVM’de yapıldı. Recep İvedik 4 ve Recep İvedik 5’te olduğu gibi serinin son filminde de rol alan Düzceli tiyatro ve sinema sanatçısı Nurullah Çelebi'nin katılımıyla yapılan galaya Düzceliler'in ilgisi büyük oldu.Recep İvedik 6'da, önceki serilerdeki gibi Recep İvedik'in en yakın arkadaşı olan ve kendi adını taşıyan 'Nurullah' karakterini canlandıran Çelebi, sinemaseverlerle birlikte filmi izlemeden önce bir teşekkür konuşması yaptı.


Çelebi, "Böyle güzel günlerde yalnız kalmamak, birlikte film izlemek benim açımdan bir onurdur. Sizleri burada gördüğüm için sizlerle olduğum için çok büyük bir onur duyuyorum. Hepimizin yeteneği bir gün keşfedilebilir onun için kendinizi sıkmayın serbest bırakın özgüvenimizi kazanalım. Hangi açıda yeteneğiniz varsa elbet bir ortaya çıkar düzce çok güzel bir memleket  hepinizi çok seviyorum. Türkiye’nin her yerinden bana mesaj atıyorlar veya filmin içerisinden bir fotoğraf çekip selfi çekip atıyorlar.


Çok keyif aldıklarını çok eğlenceli olduğunu dile getiriyorlar. İnşallah sizlerde çok eğlenir ve gülersiniz sağ olun var olun sizleri çok seviyorum. Sinema salonları için Özdilek ailesine çok teşekkür ediyorum çok güzel bir salon yapmışlar. Güzel filmlerde görüşmek buluşmak dileğiyle sizleri seviyorum sağ olun var olun." dedi.Konuşmanın ardından Düzce'ye ve sinemaya katkısından dolayı Nurullah Çelebi'ye plaket takdim edildi. "Recep İvedik 6" için salonu dolduran kalabalık, bol bol kahkaha attıkları filmin sonunda başarılı performansı dolayısıyla Çelebi'yi uzun süre alkışladı.
HABER:C.ÜSTÜNER