Düzce yağmura teslim oldu… Merkez ve ilçelerinde etkisini sürdüren yağış taşkınlara yol açarken, birçok noktada su baskınlarına yol açtı… Kent merkezi başta olmak üzere Yığılca, Akçakoca, Gölyaka ve Cumayeri ilçelerinde su baskınlarına neden oldu. Sel’in en çok vurduğu noktalardan biri olan Yığılca'da 4 kişi sel nedeniyle mahsur kaldı. İtfaiye, polis ve jandarma ekipleri, su baskınları nedeniyle mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya çalışırken, gece boyunca ev ve iş yerlerinde tahliyeye devam edildi.

 

Düzce'de aşağı yaylalar mahallesinde 20 evi su bastı... Düzce Arama Kurtarma ekibi (DAKE) ve İtfaiye ekipleri evlerdeki suyu boşaltmaya çalıştı. Düzce Belediyesine ait kepçede aşağı yayalar mahallesinde kapanan bölgeleri açtı.

 

Sel nedeniyle kapanan Beyköy yolunda karayolları ekipleri çalışma yürüttü. Karaca Deresi de taştı. Sevgi Öney sevgi evlerinde mahsur kalan çocuklar tahliye edildi.

 

Gündüz saatlerinde heyelan nedeniyle kapanan Düzce-Yığılca bağlantı yolu, karayolları ekiplerinin çalışması sonucu tek şeritten trafiğe açıldı.