Düzce'de yeni bir dernek daha faliyete başladı. Yaklaşık bir ay önce kurulan Düzce Gençlik ve Dayanışma derneği 1. olağan genel kurul toplantısını yaptı. Gençlik Merkezi'nde yapılan genel kurula Düzce Milletvekili Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın ve Genel kurul üyeleri ile davetliler katıldı.
Kurucu başkanlığını Murat Sarıoğlu'nun yaptığı genel kurulda konuşan Milletvekili Celal Erbay "Siz gençler bizim geleceğimizsiniz. Herşeyimiz ümidimizsiniz istikbal sizlerin olsun" dedi.
Bu oluşum bizim önemsediğimiz bir oluşum diyen Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, "Milletvekili olduğumda 36 yaşındaydım. Biz ggençlikten biraz daha orta yaşlara yöneldik. Aranızda Belediye Başkanı, Milletvekili çıkacak. Fırsat eşitliğinde siyah beyaz ayrımı olmamalı" dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram ülkemizdeki genç nufus oranı diğer ülkeleri kıskandıracak durumda. Gençlerin istikbaline hitap etmeliyiz. Sizler ufkunuzu ne kadar geniş tutarsanız bu ülke okadar gelişecektir. Dayanışmayı bu dernek çatısı altında sürdüreceğiniz tüm çalışmalara her türlü desteğimizle siz gençlerin yanındayız dedi.
Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde Murat Sarıoğlu, Ayşem Yılmaz, Ahmet Ermamiş, Betül Dişli ve İsmail Karaibrahimoğlu'ndan oluşan yönetim kurulu seçildi.