Öncü ekranlarında yayınlanan ve Haber koordinatörümüz Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in konuk olduğu “Son Nokta” ‘da Düzcelilerin sorularını iletmek için birbiriyle yarışması telefonların kilitlenmesine neden oldu.

Saat kulesinden Konuralp’in Düzce’ye bağlanmasına, Metek Konutları’ndan Düzce Üniversitesi’ne, trafik sorunlarından Yenikent’e kadar gündemin birçok önemli konusunun masaya yatırıldığı programda, sorunlarını iletmek isteyen vatandaşlardan gelen soruların fazlalığı nedeniyle bir buçuk saat olarak planlanan program, üç saate yakın bir sürede tamamlanabildi.

Vatandaşların sorularının büyük bölümünün altyapı ile ilgili olduğu dikkat çekerken, Başkan Keleş kanalizasyon, yol ve doğalgazın mahallelerine ne zaman bağlanacağı ile ilgili soruları samimiyetle cevapladı. Soruların bazılarının sivil toplum örgütü temsilcilerinden gelmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Vatandaşların sorularını iletmek için yarış içinde olması Düzcelilerin gündemi ne kadar yakından takip ettiğinin bir göstergesi olarak değerlendirilirken, şehrin, Beyciler, Çay, Aydınpınar, Aziziye, Azmimilli gibi mahallelerindeki hizmet eksiklikleri nedeniyle şikayetçi olan vatandaşların fazlalığı da gözden kaçmadı.