12-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan “Düzce Tanıtım Günleri”ne Düzce için önemli bir fırsat. Düzce Valiliği öncülüğünde düzenlenen etkinliğe sivil toplum kurumlarının destek vermesi önemli bir faktör olarak öne çıkıyor. Bu nedenle Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Cemal Aksan da yaptığı açıklamada çağrıda bulundu.

Önemli Bir Fırsat

Aksan, bu yıl 1.si gerçekleştirilecek olan "Düzce Tanıtım Günleri"nin,  Düzce'nin ulusal ve uluslararası platformda tanıtımını yapmak, ilin tarihi, kültürel ve turizm potansiyellerinin yanı sıra sanayi ve tarım ürünlerinin de tanıtılarak markalaşmasının sağlanması, yeni pazarlara ulaşmasını sağlayarak ekonomik ve ticari kapasitesinin arttırılması, Düzceliler arasında tanışma, kaynaşma ve dayanışma ruhunun geliştirilmesi açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Ankara’da bir Düzce Şöleni havası oluşturulmalı

“Düzce ve Düzce dışında yaşayan tüm hemşerilerimizin bu organizasyona destek vermeleri büyük önem arz etmektedir.” diyen Aksan,  “Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olması ilerleyen süreçler için bizlere hem eksikliklerimizi hem de potansiyellerimizi görmek açısından büyük bir fırsattır. Başta sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıflar olmak üzere herkesin elinden geldiği ölçüde destek olması ve Ankara’da bir Düzce Şöleni havası oluşturulması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

Network ağı oluşturduk

Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Olarak, üyeleri başta olmak üzere 81 ildeki network ağıyla tanıtıma destek olmak için davet çağrıları yaptıklarını belirten Aksan,  “Olabildiğince kalabalık bir ekiple o gün Ankara da olacağız. Duyarlı tüm kitle örgütlerinin de bu şekilde hassasiyet göstereceklerine inancımız sonsuzdur. Başta Düzce Valiliği olmak üzere bu organizasyonun yapılması için emek sarf eden tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyor ve sonuna kadar destekçisi olduğumuzu belirtiyoruz.” diye konuştu.

HABER;S.KAŞKIR