Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Düzce Valiliği, Düzce İl Özel İdaresi, Düzce İl Genel Meclisi, Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile "marka kent düzce logo ve slogan" yarışması düzenlenecek.

Yarışmanın tanıtımı için Düzce Valiliği toplantı salonunda gerçekleştilen basın toplantısına Vali Vasip Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Belediye Başkan Vekili Özcan Demirbaş, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül ve Marka Genel Sekreteri Erkan Ayan katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Vasip Şahin, şehirlerin ve yörelerin markalaşmasında logo ve slogonların ciddi katkıları olduğunun altını çizerek amaclarının marka ve kentlilik değerlerini geniş kitlelere duyurmak olduğunu söyledi.

Vali Vasip Şahin‘in konuşmasının ardından hazırlanan slayt gösterisiyle yarışmanın amacı ve katılım koşulları basına tanıtıldı.

Yarışma başvuruları ise marka internet istesine yapılacak ve Yarışmanın sonucu seçici kurulun değerlendirmesinin ardından halk oylamasıyla belirlenecek. Dereceye giren yarışma birincisine 7. 500 TL, ikinciye 5. 000 TL, üçüncüye 3. 000 TL para ödülü verilecek. Yarışmanın son teslim tarini olarak 30 Eylül saat 17. 00 belirtildi.

Haber; S. KAŞKIR