1994 yılının 21 Şubat'ında Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak Çamköy'de bir villada kurulan Öncü Televizyonu, izleyicilerinden aldığı güç ve güvenle 23. yaşına girmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. Yayın hayatına başladığı günden bugüne, kalitesini yükselterek hizmet vermeye devam eden Öncü TV, çağın teknolojik gelişmelerini yakından takip ederek izleyicilerine daha iyi hizmet sunmak adına kendisiyle yarışıyor.



'Doğru' ve 'Tarafsız'
Her zaman 'Doğru' ve 'Tarafsız' haberciliği ön planda tutan Düzce'nin Öncü'sü, tıklanma rekoru kıran "oncurtv.com"u yenilenen yüzüyle okuyucularıyla buluştururken, yeni uygulamaları da ile de daha geniş kitlelere ulaşıyor. Sosyal medya hesaplarının yanı sıra cep telefonlarındaki mobil uygulaması ile haberlerini en hızlı şekilde okuyucuları ile buluşturan Öncü TV, yakın zamanda başlattığı Whatsapp İhbar Hattı sayesinde de vatandaşların şikayet ve taleplerini kısa yoldan ulaştırmasına imkan sağlıyor.



Kamu menfaatini her şeyin üzerinde
Kamu menfaatini her şeyin üzerinde tutan Düzce'nin Öncü'sü, ilkeli, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışı ile bölge halkının sorunlarını ekranlara taşıyarak çözüm üretilmesinde köprü vazifesi görüyor.



Düzce’nin lideri olmaya devam ediyor
Kurulduğu dönemde bir ilçeden iline yayın yapan ender televizyonların başında gelen Öncü Televizyonu, Düzce şehir merkezinde bulunan merkez stüdyolarının yanı sıra Bolu Bürosu ve stüdyolarıyla Bolu il geneline yıllarca yayın yaptı. Depremlerde merkezdeki stüdyo binası yıkıldıktan sonra Şıralık Öncü Koleji kampüs alanında yapılan yeni yayın stüdyolarında yayına kesintisiz devam etti.



Depremlerin ardından Düzce il olunca Bolu stüdyolarını kapatarak bu kez yayınlarını tüm ilçeleriyle birlikte Düzce il genelinde devam ettirmeye başladı. Şuan Cedidiye Mahallesi'ndeki televizyon, radyo ve gazeteyi içerisinde barındıran Öncü Medya Grubu binasından sadece bölgeye değil internet ve mobil uygulama üzerinden tüm Türkiye'ye yaptığı yayınla 1994 yılından bu yana Düzce’nin lideri olmaya devam ediyor.



Manifestosuna ilk günkü gibi sadık!
İlk kuruluş yıldönümünde yayınladığı manifestoda olduğu gibi ilkeli, hızlı ve doğru yayın anlayışını ilk günkü gibi sürdüren Öncü TV, halktan aldığı güç ve güvenle 23. yıla girmenin kıvancını yaşıyor. 


Başarıyla geçen 23 yılını ve doğum günün kutlayan Öncü TV, Düzce’deki en son gelişmeleri sıcağı sıcağına ekranlara taşımaya, sektördeki sürekli başarısı ve güvenirliği ile 1 numara olmayı sürdürecek.