Düzce'de açık hava sineması açılması için başlayan girişimler sonuçlandı. Vatandaşların büyük bir heyecanla bekledikleri açık hava sineması başlıyor.

Nostalji başlıyor

Düzce'de açık hava sineması açılması için başlayan girişimler sonuçlandı. Vatandaşların büyük bir heyecanla bekledikleri açık hava sineması başlıyor. Böylelikle Düzce'de değişik bir proje daha uygulamaya konulmuş oluyor.
Bugün Belediye Başkanı İsmail Bayram Başkanlığında yapılan basın açıklamasıyla gösterime girecek filmler ve yerleri hakkında bilgi verildi. 24 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında şehrin farklı alanlarında hizmet verecek olan Açık Hava Sinemasında 6 farklı film yayınlanacak. Yapılan açıklamada film gösterimlerinin başlayacağı 24 Temmuz'dan 3 gün önce gösterim yapılacak açık alanlarda ilaçlama yapılacağı belirtildi. Film gösterimleri boyunca belirlenen alanlarda bir ambulansın hazır olacağı, içme suyu amaçlı su tankı bulundurulacağı ve izleyicilere çeşitli ikramlar yapılacağı bilgileri de verildi.

Filmler belirlendi

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlik çerçevesinde yayınlanacak olan filmler, Düzce Belediye Meclis üyeleri arasından seçilen komisyorn tarafından belirlendi. Numan Tolga Taşkın'ın Başkanlığını yaptığı komisyonda İrfan Dursun, A.Funda Hiçyılmaz, Murat Saydam, Remzi Canpolat, Fatma Can, İsa Şengüoğlu, Nuzamettin Topaloğlu ve Ömür Kaya yer aldı.
Filmlerin gösterim tarihleri ve yerleri ise şöyle;
24 Temmuz ile 27 Temmuz günleri Kalıcı Konutlar Anıtmeydan (6. Bölge)'de Yalancı Yalancı- Devrim Arabaları- Wall-E(Animasyon) ve Milyoner filmleri 28 Temmuz'da Sancaklar Mahallesi'nde Yalancı Yalancı, 29 Temmuz'da Karaca Mahallesi İrfan Öztürk İ.Ö.O Bahçesi'nde Güneşi Gördüm, 30 Temmuz'da Plato (Eski Belediye Garajı)'da Babam ve Oğlum, 31 Temmuz'da Anıtpark'ta Devrim Arabaları, 1 Ağustos'ta Anıtpark'da Milyoner, 2 Ağustos'ta Anıtpark'ta Yalancı Yalancı isimli filmler gösterime sunulacak. Filmler saat 21:30'da başlayacak