Dışişleri Eski Bakanı Yaşar Yakış, Vali Adnan Yılmaz’a gecikmiş bir nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyleyerek, Düzce’nin geleceğine dair görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.
Yakış, “ Sayın Valimize nezaket ziyaretinde bulundum. Düzce ve Akçakoca’da Sayın Valim ile sık sık görüşüyoruz. Sayın Valimizin bütün işlerde olumlu ve yapıcı bir çaba içinde olduğunu görüyorum. Bundan 5-10 sene önce master planlarının nasıl olacağını görüşürken, şu anda master planlarını hayata geçirdiğimizi görüyoruz. Düzce’de 2 tane OSB bulunuyor ve planlarımız yavaş yavaş olgunlaşıyor, olgunlaştıkça da kamuoyuyla paylaşıyoruz” dedi.
Vali Adnan Yılmaz, Dışişleri Eski Bakanı Yaşar Yakış’ın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Düzce için neler yapılabileceğini görüştüklerini belirtti.
“ Sayın Bakanımız bizi onurlandırdı, kendisiyle Düzce için neler yapabileceğimizi görüştük. Daha önce 200’ü aşkın Düzce sevdalısı ile Akçakoca Sky Towers’da 2013 planlarına uygun il planlarımızı yaptık. Daha sonra Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile birlikte bölgesel kalkınma planlamasını gerçekleştirdik. Bizim Düzce’de önceliğimiz; istihdam, gelir düzeyi yüksek, çevreyi kirletmeyen sanayi sektörünün gelişmesine katkıda bulunmaktır.” ifadelerinde bulundu.

Haber: H. İŞCAN