Düzce Bisikletliler Derneği tarafından dün akşam bir tur düzenlendi. Cedidiye Camii önünden başlayan bisiklet turu, Kalıcı Konutlardaki kent ormanına kadar devam etti. Polis eşliğinde yapılan tur tekrar Cedidiye Camii önünde son buldu.

Dernek Başkanı Nizamettin Ulaş ve üyeler bisiklet sürme günü dolayısı ile iftar sonrasında Cedidiye Cami önünden Kent Ormanına kadar bisiklet sürdü. Amaçlarının bisikleti gece sürüş tekniklerini öğretmek ve bisikletli bir etkinlik yapmak olduğunu söyleyen Ulaş” bisiklet ile sağlıklı yaşama dikkat çekmek istiyoruz.“ dedi.

Ayrıca Ulaş, Düzce’nin bisiklet alt yapısı ve bisiklet yolları açısından Ulaştırma Bakanlığı Etüd ve Proje Daire Başkanlığı tarafından pilot il seçildiğini açıkladı.

“Ulaştırma Bakanlığı etüd ve proje daire başkanlığı bisikletin alt yapısı ve bisiklet yolları açısından Düzce’yi pilot il olarak seçti. Bir de İstanbul’da bir ilçeyi seçti. Bu bakımdan sevinçliyiz. Bisiklet yolu ve alt yapılarının yapılması için biz de etkinliğimizle katkıda bulunuyoruz”

Haber; S. KAŞKIR