Düzce’de yüzde 71 ile “evet” oyunun çıkması AK Partili siyasileri meydanlara döktü. Anayasa değişikliği paketinin halkoylamasından “evet” oyu ile geçmesinin ardından Düzce’de de coşku ile kutlandı.

Oy sayma işleminin tamamlanmasının ardından Türk Bayrakları ve “evet” yazılı flamalarla Anıtpark Meydanı’na gelen vatandaşlar halk oylamasından çıkan “evet” sonucunu kutladı.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı kutlamaya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir ve Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve ilçe belediye başkanları ile birlikte teşkilat üyeleri katıldı.

“Düzce Batı’nın birincisidir”
Kutlamada konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, şimdiye kadar Düzce’de hiçbir siyasi partinin hiçbir seçim ortamında bile böle bir kalabalığı toplayamadığını belirtti.

Özlü “Düzce yeni bir destan yazdı. Türkiye ortalamasının 20 puan üzerinde bir başarı elde etti. Bu başarı, Ankara’nın batısındaki illeri arasına baktığımızda Düzce Batı’nın birincisidir. Sizleri tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen teşkilat mensuplarımızı kutluyorum” diye konuştu.

“Bizi mahcup etmediniz”
AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ise şöyle konuştu:

“Bizler bu kadroyla sizlerin huzuruna geldik, sizlerden oy istedik. Siz de verdiniz. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de bizi yalnız bırakmadınız. Bu teşkilatlar her seferinde Türkiye’de hep ilk 10’un içinde oldu. Yine bu sefer Batı’da hiçbir il Düzce’yi geçemedi. Bizi mahcup etmediniz. Düzce yine yüzde 71 ile oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti ve kale olduğunu ispat etti.”

AK Partili Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fevai Arslan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yaptıklar konuşmalarda halkoylamasında “evet” oyu veren de vermeyen de tüm vatandaşlara teşekkür etti.