1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
Asıl mesleği muhasebe ve mali müşavirlik olan Belediye Başkanı İsmail Bayram'ında katıldığı törende Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan vekili İbrahim Bilgin anıta çelenk sundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başkan vekili bigin basın açıklamasında bulundu.
Bu gün 1 Mart bizim günümüz muhasebecilere kutlu olsun. 1-7 Mart muhasebeciler haftası, kendimizi yaptığımız işi mesleğimizin önemini hatırlamamız için iyi bir fırsat diyen Bilgin "1 Mart 1989 yalında meslek yasasının TBMM Genel Kurulu'na sevk edildiği tarihdir. Bu gün 21. yıl dönümü nedeniyle burada toplandık. Muhasebeciler Odası Düzce şubesinin kuruluşunun ise 10. yılı. Dünya'nın boğuştuğu son yıllarda yaşamış olduğumuz global kriz hepimizi etkiledi. En hassas işletmelerimizden olan esnaflarımız bu krizden etkilendi.
Sadece esnaflarımız değil öz sermayeden daha fazla yabancı kaynaklarla faliyetini sürdürmeye çalışan işletmelerimizde çok etkilendi. Bu sebeple büyük çoğunlukla esnaflarımızın muhasebe hizmetlerini yürüten odamız üyeleri serbet muhasebeci ve mali müşavirler krizin mağduru oldular" ifadelerini kullandı.