Türkiye, Yeni Tip Covid -  19 Salgını nedeniyle buruk bir Ramazan Bayramı’na girmeye hazırlanıyor. Bu Ramazan Bayramı’nda, ne bayram namazı, ne bayram ziyaretleri, ne de bayram coşkusu yaşanacak. Salgının yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamına, Türk halkı Ramazan Bayramı’nı evlerinde geçirmek zorunda kalacak.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Dertli ve TSO Yönetim Kurulu Üyeleri de, TSO’da görevli personele moral vermek için bayramlaşma töreni düzenledi. TSO Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen törende, Meclis Başkanı Ahmet Dertli ve yönetim kurulu üyeleri, TSO personelinin Ramazan Bayramlarını kutladı.

“Yaşayacağımız Bu Bayram, En Buruk Bayram”

Törende bir konuşma yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, “Yaşayacağımız bu bayram, en buruk bayram olacak. Ama bu zor günleri, halkımızla birlikte atlatacağız. Koronavirüs salgını karşısında aldığımız tüm önlemlerle mücadelemiz devam edecek. Bu mücadele nedeniyle, belki bayram coşkusu yaşayamıyoruz. Ama sağlıklı yarınlar için, bu önlemlerin alınmasını doğru buluyoruz. Şimdiden, tüm çalışan arkadaşlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizin aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir Ramazan Bayramı Geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.