Ekim ayında başlaması beklenen Ankara Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için sürpriz bir gelişme yaşandı. Bakanlar Kurulu tarafından seçimler 2018 yılının nisan ayına ertelendi. 

Bu erteleme, gözleri önümüzdeki ay başlayacak Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri’ne çevirdi. Oda yönetimine girmek isteyen işadamlarının harıl harıl çalışmalarını sürdürdüğü şu günlerde Ankara TSO için gelen bu haber, “Düzce’de de tarihte değişiklik olur mu?” sorusunu akıllara getirdi.   
Düzce TSO’dan açıklama
Haberimizin ardından telefon yağmuruna tutulduğu öğrenilen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'ndan konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Ankara Ticaret Odası'nın Ekim-Kasım 2017 tarihlerinde yapılması planlanan Oda Organ Seçimleri, Bakanlar Kurulunun 10824 sayılı kararıyla Nisan 2018'e ertelenmiştir. Erteleme kararı sadece Ankara Ticaret Odası'nı kapsamakta olup, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçim takvimini etkilememektedir. Dolayısıyla; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Oda Organ Seçimleri, planladığı gibi 22 Ekim 2017'de gerçekleştirilecektir.” denildi.

Haber:C.ÜSTÜNER